Showing all 182 results

100.00 ден

Предни менувачи

Shimano FD-TZ30 31.8mm

300.00 ден

Задни менувачи

Shimano TY21 7s

600.00 ден

Задни менувачи

Shimano TY21 7s

600.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

Shimano TZ50 7s

610.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

Shimano TX35 7s

700.00 ден
Out of stock
Out of stock

Задни менувачи

Shimano RD TX800 7/8s

900.00 ден

Предни менувачи

Shimano Claris R2000 F

1,000.00 ден

Задни менувачи

Shimano Altus M370 8/9s

1,200.00 ден

Задни менувачи

Shimano Acera M390 8/9s

1,500.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

SRAM X3 7/8/9s

1,500.00 ден
Out of stock

Предни менувачи

Shimano Deore SLX FD-M671-D 3×10

1,600.00 ден

Задни менувачи

Shimano Altus M310 8s

1,700.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore SLX FD-M671 3×10

1,700.00 ден

Предни менувачи

Shimano Sora R3000 F

1,800.00 ден

Задни менувачи

Shimano Acera M3020 8s

1,800.00 ден

Задни менувачи

Shimano Altus M2000 9s

1,900.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

SRAM X4 7/8/9s

1,900.00 ден

Предни менувачи

Shimano Tiagra 4700 F

2,000.00 ден

Предни менувачи

Shimano Tiagra 4700 B 31.8

2,000.00 ден

Задни менувачи

Shimano Acera M360 8s

2,100.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT FD-M781 A-D 3×10

2,300.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT FD-M8000-L 3×11

2,400.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M4120 10/11s

2,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Alivio M3100 9s

2,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Claris R2000 GS 8s

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano 105 R7000 F

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8025-H 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8025-L 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8020-D 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8020-L 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8025-D 2×11

2,900.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

Shimano Sora R3000 GS 9s

3,000.00 ден

Предни менувачи

Shimano Ultegra R8000 F

3,000.00 ден

Задни менувачи

Shimano Tiagra 4700 SS 10s

3,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M5120 10/11s

3,500.00 ден

Задни менувачи

SRAM X5 8/9/10s

3,900.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M6100 12s

4,000.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

Shimano Tiagra 4700 GS 10s

4,000.00 ден

Задни менувачи

Shimano 105 R7000 GS 11s

4,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano SLX RD-M7000 11s

4,500.00 ден

Задни менувачи

SRAM SX Eagle 12s

5,200.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M5100 11s

5,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Ultegra R8000 GS 11s

5,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano XT RD-M8000 11s

6,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Задни менувачи

SRAM NX Eagle 12s

6,900.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore SLX RD-M7100 12s

7,000.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore XT RD-M8100 12s

8,000.00 ден