ECHOWELL U4 Black/White

1,200.00 ден

Функции: моментална брзина, просечна брзина, поминато растојание, тотална километража, автоматски старт/стоп, индикатор за потрошена батерија, режим на заштеда на батерија, водоотпорен, можност за монтажа на волан и стем, 1 х CR2032 батериja, 48x34x13.9mm, 18,75g

1 in stock

SKU: BRZ-1010-1 Category: Tags: , ,