ECHOWELL BC-8 Black/Red

1,000.00 ден

Функции: моментална брзина, просечна брзина, максимална брзина, поминато растојание, тотална километража, време на возење, часовник 12/24, auto scan, автоматски старт/стоп, индикатор за потрошена батерија, режим на заштеда на батерија, водоотпорен, можност за монтажа на волан и стем, 1 х CR2032 батериja, 52.5×39.2×14.12mm, 23g

2 in stock

SKU: BRZ-1020 Category: Tags: , ,