ECHOWELL BL-8 Black

1,200.00 ден

Функции: моментална брзина, просечна брзина, , максимална брзина, поминато растојание, тотална километража, време на воење, часовник 12/24, auto scan, светло, автоматски старт/стоп, индикатор за потрошена батерија, режим на заштеда на батерија, водоотпорен, можност за монтажа на волан и стем, 1 х CR2032 батерија, 52.5×38.8×15.4mm

2 in stock

SKU: BRZ-1040 Category: Tags: , ,