CATEYE Velo 9 CC-VL820

1,400.00 ден

Функции: моментална брзина, поминато време, поминат пат, просечна брзина, максимална брзина, потрошени калории, заштеда СО2, тотална километража, часовник, мануелен/автоматски старт-стоп, режим на заштеда на енергија, подесување за гуми, 16″/ 18″/ 20″/ 22″/ 24″/ 26″/ 700C ili 100cm – 299cm, 1 x CR2032 батерија, 55.5 x 37.5 x 18.5mm, 28g

2 in stock

SKU: CE1603300 Category: Tags: , , ,