Клуч за педали 15mm/250mm Force

900.00 ден

За професионална употреба, дебелина 4мм, должина 230мм, гумирана рачка со отвор за закачување, Cr-Mo, 206г.

1 in stock

SKU: 89512 Category: Tags: , ,