FORCE гарнитура со навој 1 1/8′ 34/30mm

400.00 ден

Гарнитура лагери со куглици, пречник на цевката на рамот 34мм, внатрешен пречник на долниот прстен 30мм, челик, 163г.

 

Out of stock