Shimano Altus SL-M315 7s

1,100.00 ден

Shimano SL-M315-7R RapidFire Plus,  побрзо и понежно менување на брзините со можност за намалување на три брзини со еден потег, покажувач на брзините под воланот, препорачана кошулица ОT-SP41

2 in stock