Showing all 17 results

Средства за подмачкување

Sram Dot Assembly Grease 30ml

1,000.00 ден
1,200.00 ден
1,400.00 ден

Задни менувачи за МТБ

SRAM X4 7/8/9s

1,500.00 ден

11 брзини

Sram PC 1110 11s

1,900.00 ден

Шалтери за МTБ

Sram X3 3x7s

2,100.00 ден

Шалтери за МTБ

SRAM SX Eagle 12s

2,600.00 ден

Шалтери за МTБ

SRAM NX Eagle 12s

2,800.00 ден
ПО НАРАЧКА
3,200.00 ден

Задни менувачи за МТБ

SRAM SX Eagle 12s

5,600.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM NX Eagle Dub 170mm 32T

7,900.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM NX Eagle Dub Boost 170mm 32T

8,900.00 ден

Касети за МТБ

SRAM NX Eagle PG-1230 11-50T

9,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM GX Eagle Dub 170mm 32T

9,900.00 ден
ПО НАРАЧКА

Касети за МТБ

SRAM GX Eagle XG 1275 10-52T

12,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM XX1 Eagle Dub Boost 175mm 34T

30,000.00 ден