Showing all 24 results

1,200.00 ден

Шалтери за МTБ

Sram X-3 3x

1,200.00 ден
1,400.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

SRAM X3 7/8/9s

1,500.00 ден
1,700.00 ден
1,800.00 ден
1,800.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

SRAM X4 7/8/9s

1,900.00 ден

11 брзини

Sram PC 1110 11s

1,900.00 ден

Шалтери за МTБ

Sram X-3 3x7s

2,100.00 ден
2,200.00 ден

Шалтери за МTБ

SRAM SX Eagle 12s

2,300.00 ден

Шалтери за МTБ

SRAM NX Eagle 12s

2,800.00 ден
ПО НАРАЧКА

Запчаници за погон

SRAM GX Eagle 32T 1×11/12s

3,200.00 ден

Задни менувачи

SRAM X5 8/9/10s

3,900.00 ден

Задни менувачи

SRAM SX Eagle 12s

5,200.00 ден

Погони за МТБ

SRAM SX Eagle DUB 32T

6,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Задни менувачи

SRAM NX Eagle 12s

6,900.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM NX Eagle Dub 170mm 32T

7,900.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM NX Eagle Dub Boost 170mm 32T

8,900.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM GX Eagle Dub 170mm 32T

9,900.00 ден

Касети за МТБ

SRAM GX Eagle XG 1275 10-52T

12,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

SRAM XX1 Eagle Dub Boost 175mm 34T

30,000.00 ден