Cadance сензор IGPSport CAD70

1,600.00 ден

поврзан за кранкот, собира податоци и помага да ја најдете оптималната каденца за полесно возење и поефективен тренинг,
ANT+ / Bluetooth 5.0
батеријаCR2025, 300h
водоотпорност IPX7
отпорност на удари
компатибилно со: велокомпјутери, спортски часовници и смарт телефони
димензии: 36x34x7.7mm, 

1 in stock

SKU: CAD70 Category: Tags: , ,