Showing all 4 results

Погони за МТБ

Shimano Altus MT101 2×9 36-22Т

2,200.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio MT101 3×9 44-32-22T

2,300.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio MT210 2×9 36-22T

2,800.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio MT210 3×9 40-30-22T

2,900.00 ден