Showing all 22 results

1,800.00 ден

10 брзини

Shimano Deore XT HG95 10s

2,000.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT FD-M781 A-D 3×10

2,300.00 ден
2,400.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT FD-M8000-L 3×11

2,400.00 ден
2,400.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT M8025-H 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT M8025-L 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT M8020-D 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT M8020-L 2×11

2,500.00 ден
2,500.00 ден
2,600.00 ден
2,800.00 ден
2,900.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT M8025-D 2×11

2,900.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Deore XT SL-M8100-R 12s

4,500.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M771 10s 11-36T

4,500.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano XT RD-M8000 11s

6,000.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore XT M8000 11s 11-42T

6,010.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore XT M8000 11s 11-46T

6,800.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT RD-M8100 12s

8,000.00 ден