Showing all 10 results

Предни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 F

2,000.00 ден

Предни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 B 31.8

2,000.00 ден

Касети за Роад

Shimano Tiagra HG500 10s 11-28T

2,200.00 ден

Касети за Роад

Shimano Tiagra HG500 10s 11-32T

2,500.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano Tiagra HG500 10s 11-34T

2,800.00 ден

Задни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 SS 10s

3,500.00 ден

Кочници за Роад

Shimano Tiagra BR-4700

4,000.00 ден
Out of stock

Задни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 GS 10s

4,000.00 ден
Out of stock

Погони за Роад

Shimano Tiagra FC-4700 50-34T

6,000.00 ден

Шалтери за Роад

Shimano Tiagra 4700 2x10s

12,000.00 ден