Showing all 10 results

900.00 ден
1,200.00 ден

Предни менувачи за Роад

Shimano Ultegra R8000 F

3,000.00 ден
4,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra R8000 11s 11-28T

5,500.00 ден

Задни менувачи за Роад

Shimano Ultegra R8000 GS 11s

5,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra R8000 11s 11-30T

5,600.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra R8000 11s 11-32T

5,700.00 ден

Кочници за Роад

Shimano Ultegra BR-R8000

8,000.00 ден

Погони за Роад

Shimano Ultegra FC-R8000 50-34T

18,000.00 ден