Showing all 7 results

1,100.00 ден
1,200.00 ден

Предни менувачи за МТБ

Shimano Deore XT FD-M8000-L 3×11

2,400.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano XT RD-M8000 11s

6,000.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore XT M8000 11s 11-42T

6,010.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore XT M8000 11s 11-46T

6,800.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Deore XT SL-M8000 2/3x11s

7,000.00 ден