Showing all 6 results

Предни менувачи за Роад

Shimano Claris R2000 F

1,000.00 ден

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-28T

1,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-32T

1,500.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-34T

1,500.00 ден
Out of stock

Кочници за Роад

Shimano Claris BR-R2000

3,000.00 ден
Out of stock

Погони за Роад

Shimano Claris FC-R2000 50-34T

5,000.00 ден