Showing all 25 results

7/8 брзини

Shimano IG51 7/8s

500.00 ден

Запчаници за погон

Запчаник за погон Prowheel 64BCD 22T

700.00 ден
700.00 ден
Out of stock

7/8 брзини

Shimano HG40 8s

800.00 ден

Запчаници за погон

Запчаник за погон Prowheel 64BCD 24T

800.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano RD TX800 7/8s

900.00 ден

Запчаници за погон

Запчаник за погон Prowheel 104BCD 32T

900.00 ден

Запчаници за погон

Запчаник за погон Prowheel 104BCD 44Т

1,000.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano Altus M370 8/9s

1,200.00 ден

Касети за МТБ

Shimano HG31 8s 11-34T

1,200.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M315 8s

1,200.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Acera HG41 8s 11-34T

1,300.00 ден

7/8 брзини

KMC X8

1,400.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano Acera M390 8/9s

1,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-28T

1,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-32T

1,500.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-34T

1,500.00 ден
Out of stock

Задни менувачи за МТБ

SRAM X3 7/8/9s

1,500.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano Altus M310 8s

1,700.00 ден

Задни менувачи за МТБ

SRAM X4 7/8/9s

1,900.00 ден

Задни менувачи за МТБ

Shimano Acera M360 8s

2,100.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Acera HG400 8s 11-40T

2,200.00 ден

Задни менувачи за Роад

Shimano Claris R2000 GS 8s

2,500.00 ден

Задни менувачи за МТБ

SRAM X5 8/9/10s

3,900.00 ден