Showing all 6 results

Предни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 F

2,000.00 ден

Предни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 B 31.8

2,000.00 ден

Задни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 SS 10s

3,500.00 ден
Out of stock

Задни менувачи за Роад

Shimano Tiagra 4700 GS 10s

4,000.00 ден
Out of stock

Погони за Роад

Shimano Tiagra FC-4700 50-34T

6,000.00 ден

Шалтери за Роад

Shimano Tiagra 4700 2x10s

12,000.00 ден