Showing all 10 results

Педали за Роад

Shimano 105 PD-5500

2,000.00 ден

Предни менувачи за Роад

Shimano 105 R7000 F

2,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano 105 R7000 11s 11-28T

3,500.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano 105 R7000 11s 11-30T

3,600.00 ден

Касети за Роад

Shimano 105 R7000 11s 11-32T

3,800.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano 105 HG700 11s 11-34T

3,800.00 ден

Задни менувачи за Роад

Shimano 105 R7000 GS 11s

4,500.00 ден

Кочници за Роад

Shimano 105 BR-R7000

6,000.00 ден

Погони за Роад

Shimano 105 FC-R7000 50-34T

8,900.00 ден

Шалтери за Роад

Shimano 105 R7000 2x11s

15,000.00 ден