Showing all 249 results

Хидраулични кочници

Shimano BH59 Brake Set Olive & Barb

100.00 ден

Сајли и кошулици

SHIMANO Optislick 1.2mm x 2100mm

300.00 ден
300.00 ден

Предни менувачи

Shimano FD-TZ30 31.8mm

300.00 ден

Shimano

Shimano A01S

310.00 ден

7/8 брзини

Shimano IG51 7/8s

500.00 ден

Гуртни за кочници

Shimano BR-M330 70mm

500.00 ден

Задни менувачи

Shimano TY21 7s

600.00 ден

Задни менувачи

Shimano TY21 7s

600.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano TX30 3×7

600.00 ден
600.00 ден

Задни менувачи

Shimano TZ50 7s

610.00 ден
610.00 ден

Задни менувачи

Shimano TX35 7s

700.00 ден
700.00 ден
Out of stock
710.00 ден
Out of stock

7/8 брзини

Shimano HG40 8s

800.00 ден
800.00 ден

Средни осовини

Shimano BB-UN101 122.5mm (D-NL)

800.00 ден
800.00 ден
Out of stock
890.00 ден

9 брзини

Shimano HG73 9s

900.00 ден

Задни менувачи

Shimano RD TX800 7/8s

900.00 ден
900.00 ден
900.00 ден
900.00 ден

Средни осовини

Shimano BB-UN26 68×110-127mm

900.00 ден

Клитови

Shimano SM-SH51 SPD

900.00 ден
Sale!

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M315 3s

Original price was: 1,000.00 ден.Current price is: 900.00 ден.

9 брзини

FSC F90 Gold 9s

900.00 ден

9 брзини

FSC F90 Silver 9s

900.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Revoshift 3×7

910.00 ден
910.00 ден

Предни менувачи

Shimano Claris R2000 F

1,000.00 ден
1,000.00 ден
1,000.00 ден
1,000.00 ден

Средни осовини

Shimano BB UN300 68×110-127mm

1,000.00 ден

Запчаници за погон

Shimano M8000 96BCD 26T

1,100.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M315 7s

1,100.00 ден

Задни менувачи

Shimano Altus M370 8/9s

1,200.00 ден

Предни главини

Shimano HB-MT200 CL 36H

1,200.00 ден

Средни осовини

Shimano Tiagra SM BB RS500 BSA

1,200.00 ден

Клитови

Shimano SM-SH56 SPD

1,200.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Tourney HG200 7s 12-32T

1,200.00 ден
1,200.00 ден

9 брзини

Shimano Deore HG53 9s

1,200.00 ден

Предни главини

Shimano HB-MT200 CL 32H

1,200.00 ден
1,200.00 ден

Задни главини

Shimano FH-TX800 36H

1,200.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M315 8s

1,200.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BL-MT200-R

1,200.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BL-MT200-L

1,200.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BR-MT200

1,200.00 ден

Задни главини

Shimano FH-RM40 32H

1,200.00 ден

Механички кочници

Shimano ST-EF51 3x7s

1,200.00 ден

Касети за МТБ

Shimano HG31 8s 11-34T

1,210.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Acera HG41 8s 11-34T

1,300.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M315 9s

1,300.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Acera HG200 9s 11-36T

1,310.00 ден
1,400.00 ден

Клитови

Shimano SPD-SL SM-SH11

1,400.00 ден

Клитови

Shimano SPD-SL SM-SH10

1,400.00 ден

9 брзини

Shimano Deore HG53 9s

1,400.00 ден
1,400.00 ден

Клитови

Shimano SPD-SL SM-SH12

1,400.00 ден

Задни менувачи

Shimano Acera M390 8/9s

1,500.00 ден
1,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-28T

1,500.00 ден

Задни главини

Shimano HB-TX505 CL 32H

1,500.00 ден

Предни главини

Shimano FH TX505 CL 36H

1,500.00 ден
1,500.00 ден
1,500.00 ден

Задни главини

Shimano HB-TX505 CL 36H

1,500.00 ден

Механички кочници

Shimano ST-EF65 3x8s

1,500.00 ден

Механички кочници

Shimano ST-EF65 3x9s

1,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-32T

1,500.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano Claris HG50 8s 11-34T

1,500.00 ден
1,540.00 ден
1,540.00 ден

Средни осовини

Shimano SM BB71-41B 86.5 Press-Fit

1,600.00 ден
Out of stock
1,600.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Alivio HG400 9s 11-36T

1,600.00 ден
Out of stock

Предни менувачи

Shimano Deore SLX FD-M671-D 3×10

1,600.00 ден
Out of stock

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M2010 9s

1,600.00 ден

Запчаници за погон

Shimano FC-M361 104BCD 42T

1,600.00 ден

Задни менувачи

Shimano Altus M310 8s

1,700.00 ден

Предни главини

Shimano HB-M475 6B 32H

1,700.00 ден
1,700.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore SLX FD-M671 3×10

1,700.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Alivio SL-M3100 9s

1,700.00 ден

Предни менувачи

Shimano Sora R3000 F

1,800.00 ден

Задни главини

Shimano Acera FH-M3050 CL 36H

1,800.00 ден
1,800.00 ден
1,800.00 ден
1,800.00 ден

Задни менувачи

Shimano Altus M2000 9s

1,900.00 ден
1,900.00 ден

11 брзини

Shimano HG601 11s 116L

1,900.00 ден
Sale!

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M315 3x7s

Original price was: 2,100.00 ден.Current price is: 1,900.00 ден.

Запчаници за погон

Shimano M5100 96BCD 32Т 1×10/11s

1,900.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Deore SL-M610-L 2/3s

1,910.00 ден

Касети за Роад

Shimano Sora HG50 9s 12-25T

2,000.00 ден

Предни менувачи

Shimano Tiagra 4700 F

2,000.00 ден

Предни менувачи

Shimano Tiagra 4700 B 31.8

2,000.00 ден

12 брзини

Shimano M6100 12s 116L

2,000.00 ден
2,000.00 ден

Педали за Роад

SHIMANO 105 PD-5500

2,000.00 ден

10 брзини

Shimano Deore XT HG95 10s

2,000.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Acera M315 2×7/8 36-22T

2,000.00 ден

Предни главини

Shimano HB-MT400 CL 15×100 32H

2,000.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BR-MT200 L 1000mm

2,000.00 ден
2,010.00 ден

Задни менувачи

Shimano Acera M360 8s

2,100.00 ден
2,100.00 ден
2,190.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Altus MT101 2×9 36-22Т

2,200.00 ден

Касети за Роад

Shimano Tiagra HG500 10s 11-28T

2,200.00 ден
2,200.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Acera HG400 8s 11-40T

2,200.00 ден
Out of stock

12 брзини

Shimano M6100 12s 126L

2,200.00 ден
2,200.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio MT101 3×9 44-32-22T

2,300.00 ден

Задни главини

Shimano FH-M475 6B 32H

2,300.00 ден

Задни главини

Shimano FH-M475 6B 36H

2,300.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT FD-M781 A-D 3×10

2,300.00 ден

12 брзини

Shimano M7100 12s 116L

2,300.00 ден
2,400.00 ден

12 брзини

Shimano M6100 12s 138L

2,400.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT FD-M8000-L 3×11

2,400.00 ден
2,400.00 ден
Out of stock

11 брзини

Shimano HG601 11s 138L

2,400.00 ден

Касети за Роад

Shimano Sora HG50 9s 11-30T

2,400.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore HG50 10s 11-36T

2,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M4120 10/11s

2,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Alivio M3100 9s

2,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Tiagra HG500 10s 11-32T

2,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Claris R2000 GS 8s

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano 105 R7000 F

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8025-H 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8025-L 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8020-D 2×11

2,500.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8020-L 2×11

2,500.00 ден

12 брзини

Shimano M7100 12s 126L

2,500.00 ден
Out of stock
2,500.00 ден

12 брзини

Shimano M8100 12s 116L

2,600.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M2010 3x9s

2,600.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Altus SL-M2010 2x9s

2,600.00 ден
2,600.00 ден

12 брзини

Shimano M7100 12s 138L

2,700.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Alivio SL-M3100 3x9s

2,700.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Alivio SL-M3100 2x9s

2,700.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio FC-MT210 2x9s 36-22T

2,800.00 ден
2,800.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano Tiagra HG500 10s 11-34T

2,800.00 ден

12 брзини

Shimano M8100 12s 126L

2,800.00 ден
2,900.00 ден

Предни менувачи

Shimano Deore XT M8025-D 2×11

2,900.00 ден

Задни главини

Shimano FH-MT400 12×142 E-Thru 32H

2,900.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio FC-MT210 3x9s 40-30-22T

2,900.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BR-MT200 R 1700mm

2,900.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Alivio FC-MT210 3x9s 44-32-22T

2,900.00 ден
2,980.00 ден
2,990.00 ден
Out of stock

Механички кочници

Shimano Claris BR-R2000

3,000.00 ден

Механички кочници

Shimano Sora BR-3400

3,000.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

Shimano Sora R3000 GS 9s

3,000.00 ден

Предни менувачи

Shimano Ultegra R8000 F

3,000.00 ден

12 брзини

Shimano M8100 12s 138L

3,000.00 ден
3,100.00 ден

Касети за Роад

Shimano 105 R7000 11s 11-28T

3,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Tiagra 4700 SS 10s

3,500.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M4100 10s 11-42T

3,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M5120 10/11s

3,500.00 ден

Задни главини

Shimano FH-MT400 12×148 E-Thru 32H

3,500.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M4100 10s 11-46T

3,600.00 ден

Касети за Роад

Shimano 105 R7000 11s 11-30T

3,600.00 ден

Касети за Роад

Shimano 105 R7000 11s 11-32T

3,800.00 ден
Out of stock

Касети за Роад

Shimano 105 HG700 11s 11-34T

3,800.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M6100 12s

4,000.00 ден

Механички кочници

Shimano Sora BR-R3000

4,000.00 ден

Механички кочници

Shimano Tiagra BR-4700

4,000.00 ден
Out of stock

Задни менувачи

Shimano Tiagra 4700 GS 10s

4,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Шалтери за МTБ

Shimano Deore SLX SL-M7100-R 12s

4,000.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M5100 11s 11-42T

4,200.00 ден

Задни менувачи

Shimano 105 R7000 GS 11s

4,500.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore SLX M7000 11s 11-42T

4,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano SLX RD-M7000 11s

4,500.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Deore XT SL-M8100-R 12s

4,500.00 ден
Out of stock

Педали за Роад

SHIMANO PD-RS500 + SH11

4,500.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M771 10s 11-36T

4,500.00 ден
4,500.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore SLX M7000 11s 11-46T

4,800.00 ден

Задни главини

Shimano Deore XT FH-M8000 CL 36H

4,800.00 ден

Задни главини

Shimano Deore XT FH-M8000 CL 32H

4,800.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BR-MT200 R+L

4,900.00 ден

Задни главини

Shimano SLX FH-M7110 12x142mm 32H

4,900.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M5100 11s 11-51T

5,000.00 ден
Out of stock

Погони за Роад

Shimano Claris FC-R2000 50-34T

5,000.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Deore M5100 2×10/11 36-26T

5,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore RD-M5100 11s

5,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra R8000 11s 11-28T

5,500.00 ден

Задни менувачи

Shimano Ultegra R8000 GS 11s

5,500.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra R8000 11s 11-30T

5,600.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

Shimano Deore MT510 1×12 32T

5,600.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra R8000 11s 11-32T

5,700.00 ден

Касети за Роад

Shimano Ultegra HG800 11s 11-34T

5,800.00 ден

Погони за Роад

Shimano Sora FC-R3000 50-34T

5,900.00 ден

Задни менувачи

Shimano XT RD-M8000 11s

6,000.00 ден

Механички кочници

Shimano 105 BR-R7000

6,000.00 ден
Out of stock

Погони за Роад

Shimano Tiagra FC-4700 50-34T

6,000.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore XT M8000 11s 11-42T

6,010.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore M6100 12s 10-51T

6,100.00 ден

Касети за МТБ

Shimano Deore XT M8000 11s 11-46T

6,800.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

Shimano Deore M6120 1×12 32T BOOST

6,800.00 ден
ПО НАРАЧКА
6,900.00 ден

Погони за МТБ

Shimano Deore M6100 1x12s 32T

6,900.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore SLX RD-M7100 12s

7,000.00 ден

Шалтери за МTБ

Shimano Deore XT SL-M8000 2/3x11s

7,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

Shimano SLX M7000-B2 34-24T

7,700.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за Роад

Shimano FC-RX610 40Т

7,800.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за Роад

Shimano FC-RS510 52-36Т

7,900.00 ден

Задни менувачи

Shimano Deore XT RD-M8100 12s

8,000.00 ден

Механички кочници

Shimano Ultegra BR-R8000

8,000.00 ден
ПО НАРАЧКА

Погони за МТБ

Shimano Deore MT700-2 36-26T 2x11s

8,800.00 ден

Погони за Роад

Shimano 105 FC-R7000 50-34T

8,900.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano BR-MT410 R+L

10,000.00 ден
10,500.00 ден
ПО НАРАЧКА
12,000.00 ден

Шалтери за Роад

Shimano 105 R7000 2x11s

15,000.00 ден

Погони за Роад

Shimano Ultegra FC-R8000 50-34T

18,000.00 ден

Хидраулични кочници

Shimano Deore BL-M6100+BR-M6120 4P

18,000.00 ден