Ракавици со долги Force MTB Core

1,200.00 ден

Велосипедски ракавици со долги за MTB, unisex
вештачка кожа на дланките со anti-slip дизајн
горната страна со пропустлива мрежа
40% полиестер, 30% полиутеран, 20% најлон, 10% еластин

SKU: N/A Category: Tags: , ,