Ракавици со долги Force MTB Army

1,200.00 ден

Велосипедски ракавици со долги за MTB, unisex
перфорирана вештачка кожа на дланките
горната страна со пропустлива мрежа
40% полиестер, 20% полиутеран, 30% најлон, 10% еластин

SKU: N/A Category: Tags: , ,