Ракавици Force Sector

900.00 ден

Велосипедски ракавици, unisex
дланки со гел и силикон против лизгање
појачани дланки и пропустлив горен дел
ленти мегу прстите за лесно вадење
60% најлон, 30% полиуртан, 10% еластин

SKU: N/A Category: Tags: , ,