Професионален сталак за сервисирање Force

12,000.00 ден

Монтажен сталак за сервис + Работен рафт

360° вртлив држач, Диаметар 45mm. Метален

Висина 100-160см. Тежина 4.5кг. Носивост 30кг.

Category: Tags: , ,