Magura MT5 eSTOP Double Sided

6,900.00 ден

Една хидраулична кочница со можност да биде лева и десна, рачка за 2-прста, шепи со 4 клипа, должина на црево 2200мм, 230g

Carbotecture® Made in Germany

Available on backorder