Комплет куфер со алати Force Tailor

9,000.00 ден

Комплет од 19 клуча со 33 функции, 2 хебли, тристран Torx T10/T15/T20, имбуси 1.52/2,5/3/4/5/6/8 + 8мм адаптер, прав и крстач одвртувач, клуч за жици 10/12/14/15, клуч за дискови, клуч за педали 15мм, клуч за запчаник и касета, контра за касета, клуч за Hallowtech, клешти за сајли и кошулици, мерач за ланец, клуч за ланец, клешта за ланец, клуч за средна осовина, 450мм х 320мм х 110 мм, 4,10кг.

SKU: 894665-1 Category: Tags: , ,