Force PEN MINI 150LM USB

1,300.00 ден

CREE XPG 1W 150LM
3 функции: светло јако/стандард + трепкач
пластичен држач со гумени прстени
интегриран MicroUSB + кабел
батерија LIR123A Li 3.7V/ 600mAh
2,5-5h (зависи од режимот на работа)
индикатор за статус, полнење 2-3h
74х27mm, водоотпорно IPX4, 65g

1 in stock

SKU: 451712 Category: Tags: , , , , , ,