Force Gloom

1,400.00 ден

Камашни за MTB со патент од страна, два отвора на долната страна, отпорни на вода и ветер, засилени на предната страна и средината со кевлар, флуоросцентни елементи, 55% полиестер, 45% полиуретан

SKU: N/A Category: Tags: , ,