Force Fast

2,200.00 ден

Еластични, без патент, еден отвор со лепенка, залепени рабови, неопрен 4 мм, 5% кевлар, 5% еластан, 90% најлон

S (38-40), M (40-42), L (42-44), XL (44-46), XXL (46-48)

SKU: 9059843 Category: Tags: , ,